Filmhuis Bolsward

Bolsward is een stad in de Nederlandse provincie Friesland. Het is een middelgrote, antieke stad gebouwd in de 15e eeuw. Bolsward wordt vaak het “Venetië van Friesland” genoemd omdat er talloze kanalen in het centrum zijn. De stad staat ook bekend om haar historische gebouwen, zoals het Pompejushuis. Op deze website lees je alles wat er te lezen valt over Bolsward en de prachtige dorpen hieromheen!

Relevante artikelen

Het beste gereedschap

Goed gereedschap is belangrijk om een taak te voltooien met de minste moeite en de meeste efficiëntie. Het betekent dat je de juiste gereedschappen hebt voor de klus, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het voltooien van de taak.

De mooiste haarstijlen van 2022!

Soms kan het moeilijk zijn om de schoonheids- en modetrends die een jaar definiëren vast te leggen terwijl dat jaar plaatsvindt. Maar in 2022 waren er een aantal looks die zo doordringend zijn dat ze moeilijk te negeren zijn. 

De beste beveiliging voor kantoorpanden!

Er zijn veel factoren waarmee bedrijven rekening moeten houden bij het kiezen van een veiligheidshek om rond hun eigendom te installeren. U bent misschien alleen op zoek naar beveiligingsdoeleinden en maakt u zich niet al te veel zorgen over hoe het eruit ziet. 

Filmhuis Bolsward voor accurate informatie over actuele zaken!

Er zijn ongeveer 80 miljoen dolfijnen in de wereld. De steenuil is een van de kleinste vogels ter wereld en heeft een gewicht van slechts 20 gram. De mensligging is een oude techniek waarmee mensen energie kunnen opwekken door simpelweg te liggen. Een volwassen olifant kan meer dan 300 liter water per dag drinken.

Een pasgeboren baby heeft zeven keer meer botten dan een volwassene. Pikkewyns hebben de grootste ogen van alle landdieren, in verhouding tot hun lichaam. Er zijn meer dan 30.000 insectensoorten op aarde. Adulte olifanten kunnen meer dan 300 liter water per dag drinken. De mens heeft ongeveer 100.000 verschillende geuren waargenomen.

Relevante blogs

In onze blogs lees je alles over wat er speelt in Bolsward en omgeving!